fetadrakenbackup
måndag 12 juni 2017
Grillat igen...
›
Okidoki. Fram med fläskkarrén igen! Den här gången har köttet glacerats innan (och under) grillningen med följande: Glaze med soja, lime, ch...
Saltbakad seabream
›
Jag har dåligt självförtroende när det gäller att laga till fisk - men det här var så enkelt att till och med jag vågade testa! Receptet häm...
tisdag 6 juni 2017
Gin & Tonic med maskrossirap
›
På tips från en Facebookvän prövade jag detta: Gin & Tonic med maskrossirap. En GT är alltid god - men ibland kan det vara kul att modda...
Bullens Stout med tillbehör
›
Enkel och trevlig mat som passar lika bra till lunch som middag. Det klassiska korvmärket "Bullens" har släppt några nya sorter oc...
Foliegrillad lax med utsökta tillbehör
›
Kanske inte den vackraste maten - men väldigt god! Laxen är rubbad med rosépeppar, salvia, salt, peppar och limeskal och sedan tillagad i f...
onsdag 17 maj 2017
Paus
›
Bloggen tar en paus ett tag tills inspirationen och orken återvänder.
söndag 7 maj 2017
Mexikansk rub
›
Gårdagens huvudrätt blev grillad fläskkarré, papas arrugadas och - i brist på ork att göra en riktig mojo rojo från grunden - ajvar. Till ...
›
Startsida
Visa webbversion