På lördag ska vi iväg på en liten utflykt och planen är att ta med ett par extravaganta mackor. Det här är en prototyp som fick bli dagens lunch. Lördagsmackan kommer bli lite annorlunda - förhoppningsvis ännu godare. Prototypen blev nämligen riktigt, riktigt god.
Brödet är Wasa Surdeg Lantbröd, samma som till gårdagens burgare.
På detta lite vedrökt karré som jag köpte nere på ICA Maxi i morse. Jag stekte det lätt innan det lades på mackan.
På smörgåsen är det gul lök som stekts i några droppar agavesirap, röd paprika som stekts i samma panna, några bitar smörgåsgurka och så en dressing gjord av tre sorters senap (Lasses grillsenap, Grey Poupon gammeldags och samma märkes vanliga Dijonsenap)+ lite HP-sås och en skvätt Worcestershiresås.
Resultatet: En fantastiskt god macka med massor av härlig smak!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar