lördag 24 oktober 2015
Ryggbiff med rosmarinkryddad palsternacka och gröna ärtor
150 gram ryggbiff med Adam's Rib Rub, stekt i lite smör.
200 gram friterad palsternacka, skakad i lite olivolja och kryddad med rosmarin.
70 gram gröna ärtor, tillagade i micron enligt instruktion från förpackningen.
Palsternackorna friterades i vår Tefal Actifry Express. Man kan också tillaga dem på plåt i ugn på 175 grader i cirka 25 minuter.
Underbart gott! Köttet var jättefint och Adam's Rib Rub är perfekt till ryggbiff. Palsternacka och rosmarin var en underbar kombination och ärtorna gav ytterligare en smakton - jag överkokade dem dock en smula. Ska vara mer försiktig nästa gång.
Energivärde omkring 400-420 kcal.
Etiketter:
kött och korv,
middag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar