lördag 24 oktober 2015

Ryggbiff med rosmarinkryddad palsternacka och gröna ärtor

 photo IMG_2059_b_zpsw6xgb9eo.jpg


150 gram ryggbiff med Adam's Rib Rub, stekt i lite smör. 


200 gram friterad palsternacka, skakad i lite olivolja och kryddad med rosmarin.

70 gram gröna ärtor, tillagade i micron enligt instruktion från förpackningen.

Palsternackorna friterades i vår Tefal Actifry Express. Man kan också tillaga dem på plåt i ugn på 175 grader i cirka 25 minuter. 

Underbart gott! Köttet var jättefint och Adam's Rib Rub är perfekt till ryggbiff. Palsternacka och rosmarin var en underbar kombination och ärtorna gav ytterligare en smakton - jag överkokade dem dock en smula. Ska vara mer försiktig nästa gång. 

Energivärde omkring 400-420 kcal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar