måndag 7 september 2015
Grynkorvsmacka
En varm macka gjord i smörgåsjärn på stekt "Popeye" från Krubberiet i Länna - en grynkorv på bovete med spenat och rökt sidfläsk. Brödet är Wasa Surdeg Lantbröd och på detta cheddarost, Lasses Eldiga Senap från Ålandssenap och heminlagd rödlök [receptet i denna post]. På en bädd av plommontomater och machésallad. Vid bordet tillkom sedan också lite lätt smörstekt majs.
2 skivor Wasa Surdeg Lantbröd
1/2 Popeye-grynkorv
Lite inlagd rödlök
En klatt senap
125 gram plommontomater
cirka 30 gram machésallad
Drygt 80 gram majs stekt i lite smör
Smak: Förbaskat gott - så där så... NOMNOMNOM!
Energivärde: 550-600 kcal
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar