söndag 6 september 2015
Kyckling, haricotverts och dragonsenapssås
Dagens goda middag: Kycklingfilé kryddad med "Jägarmix" (Senapsfrö, paprikapulver, kummin och lök) från Stockholms Aeter- och Essencefabrik samt lite vitlökspulver, serverad med haricot verts och en sås på matlagningsyoghurt och dragonsenap från Edmont Fallot.
70 gram gul lök, stekt i 10 g smör.
150 gram kycklingfilé med kryddor enligt ovan, stekt rakt upp och ner i samma panna som löken.
200 gram Haricot verts, frusna - tillagade i kastrull under lock i 15 minuter på medelhög värme.
2 matskedar matyoghurt och 2 teskedar dragonsenap.
Smak: Alldeles förträffligt utmärkt.
Energivärde: Typ 346 kcal. Mycket bra.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar