söndag 6 september 2015

Kyckling, haricotverts och dragonsenapssås

 photo IMG_1170_b_zpsrdj8p019.jpg

Dagens goda middag: Kycklingfilé kryddad med "Jägarmix" (Senapsfrö, paprikapulver, kummin och lök) från Stockholms Aeter- och Essencefabrik samt lite vitlökspulver, serverad med haricot verts och en sås på matlagningsyoghurt och dragonsenap från Edmont Fallot

70 gram gul lök, stekt i 10 g smör. 

150 gram kycklingfilé med kryddor enligt ovan, stekt rakt upp och ner i samma panna som löken.

200 gram Haricot verts, frusna - tillagade i kastrull under lock i 15 minuter på medelhög värme.


2 matskedar matyoghurt och 2 teskedar dragonsenap.

Smak: Alldeles förträffligt utmärkt.
Energivärde: Typ 346 kcal. Mycket bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar