söndag 29 november 2015
Röd surkålstallrik
Inte vackert, men gott. Per portion: 120 gram stekt anchochili- och citronkorv (ICA), 100 g röd spetspaprika, 200 gram fasskraut (annan surkål går precis lika bra) mixad med några skedar Ćwikła. Det bruna kladdet på korven är Lasses Grillsenap.
Skiva korven och stek i en liten, liten klick smör. Släng på paprikan efter en stund och stek tills den blir blank. Värm samtidigt surkålen i en annan stekpanna och dra ner några klickar rödbets- och pepparrotsröra. Slabba upp på tallrik och krydda på med senap. Lite salt är bra också.
Enkel och smaklig spis. Inte mer än 350 kcal.
Etiketter:
kött och korv,
lunch,
surkål
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar