lördag 13 juni 2015
Drällig men jättegod kalkonsmörgås
Man bör definitivt ha en tallrik under och möjligheten att tvätta händerna efteråt om man ska äta den här mackan, för såsen är väldigt drällig (nackdelen med att använda matyoghurt istället för ex majonäs).
Friskusbulle från ICA (cirka 90 gram)
Lite smörgåsgurka (fem-sex skivor)
Ett hekto extra rökt kalkon i skivor, som man stekt med lite, lite lönnsirap.
Sås på 1 msk matyoghurt och 1 tsk dijonsenap med dragonsmak av märket Edmont Fallot. Den är stark - så denna dos är fullt tillräcklig!
Mackan blir jättemumsig med massor med härlig smak - men den håller inte tätt! Matyoughurten smälter av den stekta kalkonen (man kan förstås låta den kallna) och droppar...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar